Полная версия сайта Мобильная версия сайта

І што рабіць?

Dziunaya аватар

Вітаю! 

Апошнім часам не выплываю з віру пытанняў і супярэчнасцей у сферы адносін мужчыны і жанчыны. Тое, што жанчына - рухавік адносін, гэта я зразумела. Вось толькі не магу разабрацца, што лепш выкарыстоўваць у якасці паліва для гэтага вогнішча, каб яно не затухала, а гарэла больш ясна. І разрываюся я паміж рознымі варыянтамі. Быць "музай", пра якую нагадала сёння Віннэр, і пяшчотай ды ўвагай натхняць мужчыну на Учынкі, або закаціць істэрыку, "вільнуць хвастом", паставіць перад фактам - і такім чынам нечага дабіцца? Скажу шчыра, муза з мяне няважная, натхняць я не ўмею, не магу хваліць, калі не бачу выніку. А калі не бачу, значыць, не натхняю. Але і апускацца да скандалаў і пераўтвараць мужчыну ў анучу неяк не хочацца. Спакойныя канструктыўныя размовы дзейнічаюць цераз раз.

Дык дзе тут выйсце?     

Рубрики:

Комментарии

Всего комментариев (31) Последнее сообщение
ovza аватар

Не всем же быть Музами, не всем руководить и направлять, и уж тем более не всем командовать и ждать сию секундного исполнения любой прихоти. Есть и паритетные отношения. Если мужчина прислушивается к Вашему мнению, а Вы - к его, это вовсе не значит, что кто-то из вас тряпка, это значит, что есть любовь, или уважение, а в идеале и то и другое.

Dziunaya аватар

Так, але пры наяўнасць кахання і павагі штосьці ідзе не так... Адзін з нас ( а можа - абодва?) не можа пачуць ці зразумець другога... 

eternalvoice аватар

я думаю што у кожнага па-рознаму, у мяне, напрыклад, інакш дабіцца свайго як пяшчотай не атрымліваецца, муж, калі закатваю скандал не успрымае наогул

кожны мужчына па-свойму рэагуе. Вызначыце, што для Вашага найболей падыходзіць: калі жорска з ім, альбо наадварот?

Dziunaya аватар

дык вось у гэтым і справа - ні адзін метад не дзейнічае паўнаварта. З аднаго боку, яму падабаецца, калі я ім задаволеная і раблю яму кампліменты. але выніку гэта не дае. бо пакуль яму важжа пад хвост не патрапіць, ён не пашавеліцца. і ў той жа час ён кажа, што крытыка яго дэматывіруе... 

eternalvoice аватар

паспрабуйце быць заўсёды пяшчотнай, але настойлівай

Xindi аватар

моя бабушка любила повторять 

"вода и камень точит"  

главное быть самой-собой , начнете "переигрывать"  - проиграете  на старте , М оч.чувствительны к искусственным похвалам и истерикам , впрочем ))) , как и Ж 

Dziunaya аватар

я стараюся... чакаю... напраўляю... але адчуваю, што такім шляхам проста марную жыццё...

winner аватар

Не самый опытный из меня советчик, но всё же попробую своё мнение высказать, на истину не претендую. Только я по-русски изложу, хорошо?

Честно, иногда очень нужно побыть девочкой и со скандалом, слезами и соплями изложить свою позицию. Вы не превратите мужчину в тряпку. Но иногда именно так они могут понять, что мы с разных планет, что часто взгляд на одну и ту же вещь у нас не совпадает. Мне доводилось слышать "А чего ты раньше не сказала, что это для тебя ТАК важно" в ответ на мои истерики, хотя я спокойно просила об этом раз 5. Ну и девочке такой выплеск эмоций помогает, плюс потом смотришь на всё это и думаешь "вот глупость какая, чего истерить было?", а без этого продолжаешь считать, что права. В общем, не систематически, а в редких случаях сканадал помогает, как пощёчина при выведении человека из шока (возможно, неудачное сравнение).

Если претензий накопилось много, они довольно чёткие, а не "хочу чтобы ты себя вёл не так, как не знаю, но точно не так", озвучивались не один раз, но повторяются постоянно, то можно всё изложить в письме. У человека есть возможность воспроизвести, осмыслить, ну и письменное закрепление всегда воспринимается как более важное.

Ну и женское коварство никто не отменял, можно слегка "охладеть", слегка намекнуть, что девушка вы молодая и свободная. Но тут уже нужно осторожно, смотреть на своего МЧ.

Dziunaya аватар

дзякуй.

дарэчы, сёння зрабіла такі намёк. яго накрыў шок...

Парам-пам-пам аватар

Банальных музы не посещают. Если вы муза то и ваш избранник должен кое чего стоить. А раз он стоящий человек то ему погонщик не нужен, ни указы не наставления ни морали. Все что вы можете сделать для такого человека- вдохновлять его. Если вы не умеете вдохновлять, значит ваша участь - исполнитель. Хорошо если вы исполнитель у толкового руководителя, но если вас обуяла лень или страдает самооценка, есть риск быть исполнителем при совершенно никчемном партнере. Отсюда мораль -ростите в себе музу и не стесняйтесь дарить вдохновение

Dziunaya аватар

 як Вы дакладна ўсё вызначылі! я ўвогуле лічу, што нікому не патрэбны пагоншчык, кожны вырашае сам, як яму жыць. але калі я планую звязаць сваё жыццё з гэтым чалавекам, мне трэба ўмець неяк з ім дамаўляцца, еяк даносіць да яго свае думкі і пажаданні... баюся, што на кіраўніка мой хлопец не цягне. адсюль пытанне: як вырасціць у сабе музу? 

profile closed аватар

плохо знаете родную мову. только кривите ее.

Aлиса аватар

Чтобы делать что-то в совершенсте, нужны тренировки. А вы практикуетесь?

profile closed аватар

Практикуюсь, каждый день, каждый свободный час, но в другом.

Aлиса аватар

Ага, оно-то и видно в чем

Юлия Беккер аватар

Подпишусь под словами Тани – главное быть самой собой.  Хоть это и трудно.

Alvaro аватар

На практике возникнет ситуация, к который Вы все равно не будете готовы. 

Dziunaya аватар

 гэта як?

Alvaro аватар

 Только МРЗД знает как, видимо. 

Выучите свои фокусы, потренируетесь на паре-тройке мужчин, а влюбитесь в того, на кого из Вашего арсенала ничего действовать не будет. Так уж все устроено. 

Dziunaya аватар

 дык, здаецца, я ўжо трапіла ў гэтую лавушку! бо ніякія "фокусы" не дзейнічаюць.

Alvaro аватар

 Сочувствую. 

Dziunaya аватар

Уууу, смешна Вам! Вось што з вамі, мужчынамі, рабіць... і без вас немагчыма, і з вамі цяжка...  

Alvaro аватар

Так с вами ж точно так же... 

Dziunaya аватар

праўда?  

Alvaro аватар

А у Вас глазик дергается... 

Dziunaya аватар

гэта нервовы цік. вось да чаго вы даводзіце!  так не бачна? 

Alvaro аватар

 Намного лучше. 

fucsia аватар

мне как то декан сказал: "Ну, Смирнова (фамилия не настоящая)), ты как всегда: не мытьём, так катаньем" не уверена, что правильно привожу слова пословицы,но...

суть в том, что пытаться, находить точки, иначе отношения станут неуправляемыми. Мужчина на которых наши фишки, ни одна не действуют - в топку. Это значит что пофигизм с годами только будет расти.

и ещё, МЧ должен быть такой, что было бы желание "вкалывать". ведь отношения - это труд.

Dziunaya аватар

а ведаеце... адправіла-такі "ў топку". амаль за 2 гады адносін я не ўбачыла выніку. адныя адмазы ды абяцанкі, а на справе нічога не робіцца. спадзяюся, што зрабіла правільна. ва ўсялякім разе, адчула палёгку.

Natali16 аватар

У італьянскай мове есць такое слова "маліцья", перакладаецца як "жаночая хітрасць". Есць проста хітрасць, якой могуць карыстацца асобы абоздьвух палоў, і яшчэ асобна жаночая хітрасць.Вось ей і дейнічаю. Укладаю у гэта паняцце і жыццевы вопыт, і інтуіцыю, і пяшчоту, і флірт, цяжка нават тлумачыць.

Dziunaya аватар

якое цудоўнае слова! мне яшчэ практыкавацца і практыкавацца ў гэтай хітрасці. але наперадзе - жыццё...

#
Система Orphus